About

Welkom bij “Silk from Heaven”.

Wij zijn een nederlandse webshop, gespecialiseerd in Zijden koorden, Gevuld Zijden koord, Zijden linten en toebehoren. Zijden linten worden meestal met de hand geverfd en in de gewenste maat gemaakt. Het gevulde Zijden koord is handgemaakt. Onze collectie wisselt maar u kunt ons altijd vragen indien u iets zoekt wat niet in de webshop staat.

Zit uw maat of kleur er niet bij, mail ons dan.

about us silkfromheaven.com

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling bijna altijd als briefpost.Dit heeft als voordeel dat het snel en goedkoop is. Uw bestelling wordt netjes verpakt . Voor de verzending vragen wij een bijdrage afhankelijk van  uw bestelling.

Retour

Indien uw bestelling niet aan uw verwachting voldoet, niet goed aangekomen is of niet naar uw zin is, laat het ons dan weten via info@silkfromheaven.nl 

U kunt (overeenkomstig de europeesche wet op de internet verkoop) de verkoop tot 14 dagen na levering ontbinden.

U kunt uw bestelling dan in de ontvangen staat naar ons terug sturen. De kosten van de retour zending zijn voor uw rekening.

Geeft u wel aan of u uw geld terug wilt of dat u een vervangend product wilt ontvangen?

 

WIE ZIJN WIJ

We zijn een bedrijfje welk is begonnen als verhuur, verkoop en ontwerp van Pietenkostuums. De naam van ons bedrijf is PIETENATELIER. Toen bleek dat er vraag was naar zijden linten en koorden konden we deze niet als pietenatelier verkopen natuurlijk. Vandaar dat we een extra handelsnaam hebben: Silkfromheaven.

 

Geef een reactie